» Американска мечта
начало » Американска мечта
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Адреналинка от „Господарите” в пиеса на Бродуей

от Ванина Цонева

Едва ли си спомняте как точно преди 7-8 години стартира „Господари на ефира”. Но вероятно помните адреналинките – особено онези първите – Ени и Ети. От 5 години Ени, или Евгения Радилова, живее в Ню Йорк.

Красавицата дойде при родителите си, за да се отдаде на актьорската си мечта тук. Мечтата й е на път да се сбъдне на 5 март, когато предстои предпремиерата на първата й оф-Бродуей постановка. Ени играе главната роля в пиесата на Федерико Гарсия Лорка „Кървава сватба”. Предвид посещаемостта и популярността на оф-Бродуей шоутата в Ню Йорк това е може би най-големият успех, който нова българска актриса е постигала в САЩ. Немалко известни мюзикли и постановки като „Коса” са тръгнали от тези по-малки зали и след успеха са били превръщани в касови хитове на Бродуей.

Ени завършва Американската академия за драматични изкуства преди 2 години. Тогава получава наградата „Чарлз Челинджър” и подписва договори с две актьорски агенции. Преди „Кървава сватба” е участвала в много театрални постановки в Ню Йорк, в няколко късометражни проекта, както и в три игрални филма.

Бившата адреналинка мечтае да се върне и да работи с талантливите си български колеги, но засега животът за Ени е неспирна работа и забавление в Ню Йорк. 


 

Коментирай

I can't beileve I've been going for years without knowing that.
( Annick @ 2012-12-03 09:09:20 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news