» Филми
начало » Филми
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Американски страсти в нов български сериал по bTV
“Седем часа разлика” разказва за любов и омраза, разпокъсани между BG и USA


Кое натежава повече - американският долар или носталгията
(08/11/11) Живеещата в САЩ българска актриса Ваня Цветкова е корумпиран висш съдебен съдия в най-новия български сериал “Седем часа разлика”. Собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен български „бизнесмен” и руски мафиот са само част от останалите персонажи в семейната сага на bTV. Тя ще се излъчва в праймтайм тази есен, но може да я проследите и на запис в удобно за вас време от TRIO Television.


„Седем часа разлика” е историята на няколко български семейства, белязани от конфликти между поколенията, сблъсъци на ценности, борба за влияние и оцеляване, любов и омраза. Част от членовете на всяко семейство живеят в Ню Йорк. Семействата са разделени и от подземните светове на България и Америка, възходи и падения, срамни тайни и триумфи. Една любов, която не се съобразява с реда и правилата, ще преобърне съдбите на всички.
"Мнозина от

героите ни в Америка плюят по България,

но тя е винаги в тях. Има ги вътрешния конфликт и мъката по място, което са напуснали. Не са станали американци, никога няма и да станат”, разказа главният сценарист Милена Фучеджиева, която от личен опит знае какво значи да си на "седем часа разлика”.