» Актьорите на Слави
начало » Актьорите на Слави
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Актьорите на Слави: Ще ви доведем най-известните хора на България
Кои политици и звезди от шоубизнеса ще ни покажат актьорите е тайна. Заедно с Борис Солтарийски готвят уникални концерти с много хитове, танци и скечове

Явор Раков
www.BG-VOICE.com
(05/30/12) Дори и да не харесвате Слави Трифонов, няма как да отречете – тримата актьори в неговото шоу са уникални. Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев влизат в поредица от образи, които няма как да не ви разсмеят. Сега звездното трио идва на турне в САЩ заедно с вокалиста на „Ку-Ку бенд” Борис Солтарийски. Четиримата са подготвили уникално шоу с най-добрите си превъплъщения, хитовете на бенда и много изненади за своите почитатели в Америка. Буквално минути преди да се качат на самолета за Ню Йорк, където е първият им концерт, те отговориха на няколко бързи въпроса на BG VOICE.

- Как може да се опише пътуването ви в Америка сега - чудесни няколко дни без Трифонов или тъжни денонощия с носталгия по шефа?
- Мариан Бачев: Коварен въпрос… (смее се). Шегата настрана, но все пак Трифонов ни е изпратил тук по работа. И от нас се очаква да се представим професионално, независимо той дали е тук или в България. Шефът съвсем очевидно ни завижда, защото не е ходил в Лас Вегас, но пък сме му намислили специален подарък…

- Само преди две години бяхте на голямо турне тук. С какви емоции го помните и защо решихте да се върнете отново?
- Борис Солтарийски: Много емоционално и интересно беше да посетим САЩ и да се срещнем с българите там. Посрещнаха ни много топло. С една дума – изкарахме страхотно.
- Виктор Калев: Очаквам да видя отново много хора, както беше миналата година, също така и настроението и вълнението, което имаше на концертите в Америка. На някои от местата вече сме ходили, но българите навсякъде по света са много сърдечни и това прави тези концерти много емоционални. Като че ли

в Америка българите са още по-емоционални

защото са по-далече и по-рядко се връщат в родината и ние сме тяхната българска глътка въздух. От аплодисментите и бисовете не ни се тръгваше. Хората се радваха и пляскаха и всичко беше толкова вълнуващо. Можеше да се видят и смях, и сълзи, особено на някои български песни като „Облаче ле бяло”. И когато успееш да ги докараш до такова състояние и да видиш как си обменяте положителна енергия, разбираш, че се е получило, и искаш да се случи пак.
- Мариан Бачев: За да се върне човек към нещо по свое собствено желание, вероятно го прави само от позитивни спомени и нагласи. Беше невероятно изживяване, колкото и клиширано да звучи. Турнетата на Слави и „Ку-ку бенд” в България винаги са били истинско пиршество за сетивата и дойдохме в Северна Америка със същата енергия и зрелищност и се получи невероятен контакт между изпълнители и публика. Ако има само едно нещо, за което да благодаря на Слави – това е възможността да бъда част от турнетата в България и Америка…

- Кой от всички женски образи, които сте изиграли, ви е най-мил и скъп?
- Мариан Бачев: Противно на очакваното (може би), женските образи не са ми най-любимите, въпреки че винаги когато в скечовете по телевизията мъж се преоблича като жена, е по-смешно, отколкото ако жена изиграе същия образ. Но най-ярките женски образи са тези, които публиката много обича и харесва, и те ме направиха особено популярен – Галена Прехвалена и Андреа Опулева…

- Обикновено актьорите обичат да си правят малки гадни номера зад кулисите (говорим за театъра, но и в „Шоуто на Слави” също може би). Кой е бил най-яркият ви спомен от подобна гадория?
- Мариан Бачев: За разлика от театъра, където един спектакъл се репетира между 4 и 6 седмици, в „Шоуто“ понякога за нов образ се готвим не повече от 3 часа! И по тази причина нямаме време за „гадории”. Напротив, даваме си съвети един на друг. И както може би зрителите са забелязали, особено в актьорската вечер, всички се радваме на изпълнението на колегата, защото понякога се раждат гениални ситуации от импровизации и това е велико усещане!

- Кои сатирични образи ще видят българите в САЩ? Ще "доведете" ли на посещение премиера и неговите министри?
- Краси Радков: Имаме уговорка с доста хора, но кои ще се съгласят да дойдат зависи само от публиката, която ще ни гледа!

- Какво да очакват вашите почитатели тук - какво сте подготвили като шоу?
- Борис Солтарийски: Някои от най-популярните образи от шоуто, както и някои от емблематичните песни на „Ку-ку бенд”. Ще има и народни песни, наистина много богата програма. Аз ще изпълня последните си дуети с Андреа и Гъмзата.
- Мариан Бачев: Подготвили сме сериозна богата артистична програма (смее се). Ще има много скечове, музикални изпълнения на живо и импровизации, но всичко с една-единствена цел – нашите сънародници да прекарат една незабравима вечер и много да се забавляват!
- Краси Радков: Очаквам да се срещнем с много българи, надявам се да се забавляваме както миналата година, а хората трябва да очакват да си тръгнат по-весели и с по-добро настроение от срещата си с нас... и по-здрави, защото смехът е здраве.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news