» снежна буря Немо
начало » снежна буря Немо
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Планини от сняг затвориха училища

Масови закъснения за работа заради трудности с транспорта


Десетки коли закъсаха по пътищата на Ню Йорк след снежната буря Немо.                                                   Сн. Нейт Швебер/The New York Times
(02/11/13) Стотици нюйоркчани не отидоха навреме на работа в понеделник сутринта, а много училища бяха затворени заради камарите от сняг, натрупани при бурята Немо в петък.

Някои от пътуващите за работа, особено в Кънектикът и в източната част на Лонг Айлънд, трябваше да се справят с коварните пътни условия.

Общественият транспорт е възобновен и в по-голямата си част се движи по редовен график. Въпреки това в Ню Йорк в понеделник се движат малко от влаковете. Десетки пътници се оплакаха, че са пътували за работа в претъпкани мотриси.

Движението по магистралите е възстановено. По Long Island Expressway на запад бяха трасето бе разчистено от блокирани в бурята превозни средства. Пътуването все още е опасно, предупреждават властите.

Повечето пътища са почистени, но по някои има до осем инча сняг и киша. Най-страшно е пътуването по черните пътища, където дупките са пълни с дъждовни локви и дебел слой лед. 
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
04/22/2021
Марко
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news