» Балинов
начало » Балинов
сподели във  Facebook  Svejo.net 
BG банкер се омъжи за топ дизайнер

Известна комедиантка забавлява гостите на Балинов и Шелхамър в луксозна руска чайна


Комедиантката и певица Сандра Бернхард забавляваше гостите на сватбеното тържество на Георги (вдясно) и Брадфорд.

(04/03/13)
Българинът Георги Балинов, който работи като банкер в Ню Йорк, вдигна елегантна сватба със своя американски любим Брадфорд Шелхамър.


”Двамата бяха венчани от Майкъл Максуини в манхатънското сватбено бюро”, съобщи на страницата си за сватбени обяви в. „Ню Йорк Таймс”.

В събота двамата дадоха тържество за близки и приятели в модна руска чайна в Ню Йорк, на което водеща бе комедиантката и певица Сандра Бернхард.

30-годишният Балинов е завършил университета в Ню Йорк и е вицепрезидент за инвестиционно банкиране в „Банк ъф Америка Мерил Линч” в Ню Йорк. Роден е във Варна, където и в момента живее майка му Диана Георгиева. Баща му е починал.

Георги (вляво) и Брадфорд се влюбили един в друг в Ню Йорк.

Партньорът на Балинов е известният манхатънски дизайнер Брадфорд Шелхамър (36). Той е завършил Goucher College в Балтимор и е специализирал и в Parsons the New School for Design . Създател е на известната интернет платформа Fab.com, която е популярна в Ню Йорк като сайт за социално пазаруване. Наскоро тя попадна в списъка на най-иновативните социални мрежи.

Брадфорд е прочут нюйоркски дизайнер.

Майката на Брадфорд е Пег Кендъл от Пасадена, а покойният му баща Ричард Шелхамър е живял в Балтимор.

Балинов и Шелхамър съжителстват от средата на 2009 г. В Челси те наели апартамент, чийто интериор бил подбран лично от Брадфорд. „Обичам цветовете”, казва той. Тази му страст е силно изразена в подредбата на къщата, в която той и Георги прекарват уикендите си.

Двойката е купила разкошния дом през февруари 2012 г. за $ 285,000. Къщата е в Ориндж каунти, близо до частен ловен клуб. Макар че често чували изстрели, Георги и Брадфорд веднага се влюбили в сградата, която отговорила на очакванията им – да има духа на 1960 г., средновековно излъчване и достатъчно стаи за всичките им приятели.

Къщата на влюбените в Ориндж каунти.

”99% от това, което е къщата, се дължи на визията и таланта на Брадфорд”, казва Георги, и добавя: „Аз се влюбих в него тъкмо заради неговия вкус и стил”.

Изтънчените предпочитания на ефектната двойка били в основата на избора и на ресторант за сватбеното тържество в събота. Младоженците избрали елегантната руска чайна, която съществува от 1927 г. Създадена от изпълнители в руския кралски балет, сега тя е превърната в зашеметяващ с лукса си ресторант.

Двойката избра за сватбеното си тържество Руската чайна в Ню Йорк.

Известната комедиантка Сандра Бернхард, която забавляваше гостите на партито, веднага съобщи в Twitter за звездната сватбена церемония.

Сандра Бернхард забавляваше гостите на младото семейство.

„Тотално съм вдъхновена от моята първа гей сватба, на която домакини бяха # bradfordgeorgie - прекрасни мъже, които заслужават много щастие", написа Бернхард пред повече от 216,000 свои последователи, като публикува и своя снимка с младоженците.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
04/22/2021
Марко
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news