» уесли снайпс
начало » уесли снайпс
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Уесли Снайпс излиза от затвора


Освободиха предсрочно актьора, осъден за укриване на данъци


(06/04/13) Известният американски актьор Уесли Снайпс предсрочно е освободен от затвора, където той излежаваше тригодишна присъда за укриване на данъци, предаде CNN.

Той влезе зад решетките при общ режим в затвор в Пенсилвания през 2010 г., когато съд във Флорида отхвърли иска му за нов процес. Присъдата бе по три обвинения за укриване на данъци.

През 2008 г. Снайпс бе осъден на три години лишаване от свобода за това, че от 1999 до 2001 г. не е подавал данъчни декларации.

Снайпс бе обвинен, че е ощетил хазната с около 14 млн. долара. Адвокатите му признаха само за 228 хил. долара и заявиха, че той е бил подведен от финансовия си съветник.

Снайпс бе оправдан по две по-сериозни обвинения - в деклариране на неверни данни и измама с цел спестяване на милиони долари от данъци.

По-рано той бе оправдан й по обвинения в подаване на неверни искове и в измама заради опити да си върне милиони долари от надвзети данъци за предишни години.

Загубите на американската хазна от невнесените за три години данъци от Снайпс се изчисляват на 400 хиляди долара.

Актьорът е известен с участието си в екшън филми като "Блейд", "Изкуството на войната", "Кралят на Ню Йорк", "Пътник 57" и други.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/07/2022
Аврам
10/12/2022
Петко, Петкана, Параксева, Пенчо, Пеньо, Пенка
10/16/2022
Златка,Златко, Лука, Лукан
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news