» Болдуин Женевиев
начало » Болдуин Женевиев
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Преследвачката на Алек Болдуин - без дом

Прокуратурата предложи на Женевиев Сабурин да заобикаля отдалеч апартамента на актьора

Женевиев Сабурин отказа споразумение.      Снимка: NY Post
(08/04/13) Квебекската актриса Женевиев Сабурин, която на няколко пъти е арестувана за тормоз и шпиониране на актьора Алек Болдуин, в понеделник отказа споразумение с прокуратурата по време на съдебния процес.


Предложението на държавното обвинение беше русата актриса да спре да преследва Болдуин, да заобикаля поне на 10 пресечки апартамента му в Манхатън, както и залата за йога на съпругата му Хилария. Също така Женевиев трябва да стои настрана и от град Амагансет, където семейство Болдуин имат къща. Ако тя се държи прилично, спазва условията и не е арестувана в продължение на 18 месеца, обвиненията срещу нея ще отпаднат. В противен случай ще отиде в затвора.

„Смятам, че това е много обидно предложение”, каза актрисата пред репортерите извън съдебната зала.

Тя разказа, че е изгубила дома си и че живее у приятели. „Две седмици при едни, две седмици при други”.

В понеделник Женевиев отново смени адвоката си. Предишният й служебен защитник – Рик Пасакрета, заяви, че се оттегля поради непреодолими различия с клиентката си. Той не успял да я убеди да престане да се обажда по телефона и да посещава прокуратурата. Там имало нейна голяма черно-бяла снимка, която предупреждавала, че посещенията й в сградата са нежелателни.

"Вярваме, че обвиненията са неоснователни и ще се борим за пълно оправдаване”, заяви в понеделник третият по ред адвокат на актрисата Тод Сподек.

Женевиев Сабурин бе арестувана на няколко пъти през миналата година в Ню Йорк заради тормоз и преследване на Алек Болдуин, както и заради коментари по негов адрес и на съпругата му в Twitter.

„Никога не съм имала намерение да тормозя когото и да е. Бях демонизирана в целия свят", заяви Женевиев. Случаят унищожил личния и професионалния й живот.


Актрисата твърди, че в продължение на няколко месеца е поддържала с Болдуин романтична връзка. „И тъй като изглежда той се срещаше често с някоя друга, аз се появих неканена пред вратата му, за да чуя неговата версия и да разбера какво се случва".

Според Алек Болдуин, той се запознал с Женевиев на снимачната площадка на филма на Еди Мърфи "Приключенията на Плуто Наш" през 2002 г. Оттогава я е виждал само веднъж на вечеря, на която я поканил заради свой приятел.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news