» стрелба
начало » стрелба
сподели във  Facebook  Svejo.net 
4-годишно уби приятелче на 6 г.

Брендън Холт почина след изстрел в главата

Страничният двор на къщата, пред която се разиграла трагедията.
                                                                                                      Снимка: nj.com

(04/09/13)
Шестгодишният Брендън Холт, който бе прострелян в главата от свое съседче на 4 години, е починал. Това съобщиха властите на град Томс Ривър в щата Ню Джърси, където се разигра трагедията.

По думите на представители на полицията, децата са играели на улицата. 4-годишното момче е влязло в къщата си, откъдето изнесло 22-калибрена пушка. С нея простреляло 6-годишния си приятел от разстояние около 14 метра. С един куршум то уцелило другото дете в главата.

В момента на инцидента роделите на детето, натиснало спусъка, са били в двора, на метри от мястото на стрелбата. След като чула изстрелите и видяла какво се е случило, майката на 4-годишното момче е позвънила в Спешна помощ.

Полицията изяснява по какъв начин автоматичното оръжие е попаднало в ръцете на детето.
„Те бяха много близки приятели и си играеха заедно. Това не биваше да се случва, просто е ужасно”, коментира чичото на Брендън Холт.

Приятелка на семейството – Лин Бокадоро, разказа, че семейството на Брандън пристигнало наскоро, за да погостува за великденските празници.

Тя описа Брандън като жизнерадостно и усмихнато дете: „Винаги се смееше. Беше най-сладкото момченце, което сте виждали”.

Трагедията в Ню Джърси се случва само няколко дни, след друг инцидент с 4-годишно дете в Тенеси.
Джоузефин Фанинг (48), съпруга заместник-полицейския шериф на Уилсън каунти, бе простреляна от момченцето. То било в спалнята, където Даниел Фанинг му показвал оръжията си. Внезапно 4-годишното хлапе взело зареден пистолет, натиснало спусъка и убило Джоузефин на място.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/07/2022
Аврам
10/12/2022
Петко, Петкана, Параксева, Пенчо, Пеньо, Пенка
10/16/2022
Златка,Златко, Лука, Лукан
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news