» монахиня хазарт
начало » монахиня хазарт
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Монахиня краде и играе хазарт

Преди 2 г. друга послушница отмъкна 1,2 милиона долара за залози в Атлантик сити

Сестра Мери (с червеното палто) признала, че е присвоила парите.                                                                                               Сн. wivb.com

(04/10/13)
Католическа монахиня се призна за виновна по обвинение в кражба на 128 хил. долара от две енории в западната част на американския щат Ню Йорк, които проиграла на хазарт.


68-годишната Мери Ан Рап признала, че е присвоила парите от църквите "Света Мария" в градчето Холи и църквата "Свети Марко" в Кендал за периода от март 2006 до април 2011 г.

Рап бе арестувана през ноември м.г., след като при ревизия бяха установени липсите. Следователите обявиха, че монахинята е крала, за да удовлетвори страстта си към хазарта и изхарчила парите в казина в западната част на щата.

Мери Ан Рап може да получи до шест месеца затвор при обявяването на присъдата й на 1 юли. Освен това съдът може да я задължи да възстанови откраднатото.

Т
ова не е първият подобен случай в САЩ. През 2011 65-годишната монахиня Мери Торнтън бе призната за виновна в кражбата на 1,2 млн. долара от хазната на колежа "Свети Йосиф" край град Ню Йорк.

Тя харчела парите в казината на Атлантик сити - столицата на хазарта по Източното крайбрежие на САЩ.

Торнтън бе заплашена от тригодишна присъда затвор, но съдът прояви снизхождение и я задължи само да премине през курс за лечение от хазартна зависимост.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
04/22/2021
Марко
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news