»
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Търсен за убийство взе заложници

Джими Сайдърс завързал майка си за стол и после избягал

(06/12/13) Търсен за убийство успя да избяга от полицията, като преди това взе за заложници майка си и двете си деца. В сряда сутринта полицията атакувала квартирата на 31-годишния Джими Сайдърс в Манхатън, за да го арестува по обвинение в убийството през септември 2010 година на 21-годишния студент Макс Морено, който е търгувал с наркотици.

На вратата се показала майка му, макар че била завързана за стол. Тя отказала да отвори вратата. Станало ясно, че тя е децата му – на 12 и 19 години, са взети за заложници от Сайдърс и той отказва да се предаде.

На мястото на произшествието са пристигнали отряди на специалните части. След продължили шест часа преговори, полицията успяла да убеди майка му да отвори вратата, но Сайдърс вече бил избягал от жилището.

Никой от членовете на семейството му не е арестуван, макар че те очевидно са му съдействали да се укрие от полицията.

Във вторник той бе привлечен като обвиняем по т. нар. студено досие за убийството на студента по маркетинг Макс Морено, който бе убит в апартамента си на Голд стрийт. Той е имал и двама съучастници – Ренди Колън и Реймънд Ризо. Колън вече е осъден за убийство първа степен, а процесът срещу Ризо все още е в активна фаза.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/07/2022
Аврам
10/12/2022
Петко, Петкана, Параксева, Пенчо, Пеньо, Пенка
10/16/2022
Златка,Златко, Лука, Лукан
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news