» УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
начало » УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Правила и условия на употреба
С използуването на bg-atlanta.com вие се съгласявате и задължавате да спазвате пmравилата описани в това споразумение. Ако не сте съгласни с всички правила моля не използувайте този сайт. Ако продължите да използувате сайта след евентуално направени промени, то вие също така се съгласявате с тези промени.
· Вие като потребител на bg-atlanta.com се съгласявате и се задължавате да не използвате предлаганите от този сайт услуги за незаконна или нелегална дейност включваща, но не се ограничаваща само до, разпространение на материали с незаконен, компроментиращ, лъжлив, вулгарен, агресивен, издаващ лична информация на трети лица против тяхно желание характер, както и от характер който по какъвто и да е начин представлява посегателство или пряка и/или косвена заплаха към живота, сигурността или интелектуална и/или материална собственост на трети лица.
· Съгласявате се и се задължавате да спазвате регионални и национални закони докато използвате този сайт и публикувате информация в него.
· Съгласввате се и се задължавате се да не се представяте със самоличност принадлежаща другиму при публикуването на коментари във форума и при регистрацията.
· Съгласявате се и се задължавате да не използвате този сайт за разпространение на какъвто и да е вид 'spam', пропагадниращи писма или какъвто и да било вид масова дистрибуция на email или други действия с комерсиална или агитационна цел.
· Съгласявате се да получавата от време на време електронни съобщения и е-мейли от нас, с които да ви уведомяваме за промени, нова информация или събития, организирани от нас.
· Съгласявате се и се задължавате да поемете отговорност за действия и евентуално възникнали взаимоотношения между вас и други потребители на сайта.
· Съгласявате се че ние (собствениците, организаторите и персонала на bg-atlanta.com) не носим отговорност за публикуваната в този сайт информация.
· Съгласявате се че ние (собствениците и организаторите на този сайт) си запазваме правото на промени в съдържанието със или без изрично предупреждение към вас потребителите. Дейността на сайта може да бъде прекратявана за кратки периоди поради нужда от подръжка или обновления или за по дълги периоди например по технически причини. Вие като безплатни потребители на този сайт нямате право да предявввате каквито и да било искове произтичащи от тези обстоятелства.
· Съгласявате се че ние имаме правото по всяко време безусловно и едностранно да забраним достъпа ви до определени или всички части на bg-atlanta.com поради каквато и да било причина, като например публикуване на информация която не спазва клаузите на това споразумение.
· Съгласявате се че всичко публикувано в този сайт (изповеди, коментари и др. ) става собственост на bg-atlanta.com при публикуване и че никой друг освен bg-atlanta.com може да предявява каквито и да било претенции за авторски права и/или интелектуална собственост върху публикуваните материали. Като едноличен собственик на тези материали, ние си запазваме правото на добиване на авторски права и използуването им в евентуални бъдещи медии (електронни или други) разработвани от bg-atlanta.com
· Съдържанието на този сайт е защитено от закона за авторските права които принадлежат изключително на създателите на bg-atlanta.com и като такива ние си запазваме правото да порърсим съдебна отговорност на физически или юридически лица в случай че материали или части от този сайт бъдат изнесени, продадени, копирани или публикувани без наше съгласие.
· Bg-atlanta.com няма да предостави или продаде вашата лична информация (е-мейл, име и др.) на друга организация без вашето изрично съгласие
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/07/2022
Аврам
10/12/2022
Петко, Петкана, Параксева, Пенчо, Пеньо, Пенка
10/16/2022
Златка,Златко, Лука, Лукан
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news